Wednesday, February 22, 2012

Apabila Papa berangkat naik kapal


22 Feb 2012
 
Harini merupakan hari pertama kerja setelah semalam bercuti.
Hantar papa ke Airport
Semalam first time hantar papa ke airport.
Sebelum ni bila papa dipanggil naik kapal adik ipar yg hantarkan.
Tak sanggup rasanya nak hantar suami rasa cam tak sedia melihat perpisahan.
Tapi sebab adik ipar da pindah rumah dah duduk jauh plus kebetulan kali ni naik kat Subang Airport so dekat dengan rumah so hantar.
Dihantar bersama faheem, oma dan cahji jugak.
Tunggu sehingga kapal terbang berlepas tinggi ke awan baru la balik.
Time balik tu hujan lebat.so terkandas la di skypark tu. Hmmmmm


Malam faheem cam biasa.Dia tak tanya papanya.hihii..malam tidur pun senang tak la nak berstay nak tunggu die tidur.Alhamdulillah semoga dipermudahkan


Cuma yang tak syoknyer. Cousin call tadi.Ade kenduri cukur jambul sabtu ni.
Napelah tak buat last week. Hmmm malasnyer nak pegi...Bole tak tak pegi.
Papa tak de kalu boleh tak mau ke mana2 ..malaslaaaaaaaaaa...adooi..

Nak share gambar faheem yang baru gunting rambut
First time gunting kedai.hahaha
Memula tu nangis.Mama pangku je dalam keadaan nangis.lama 2 die duk tegak ngok cermin sambil becermin lak.hahah...


No comments:

Post a Comment